FrAwLa 23 Admin
عدد الرسائل : 162 العمر : 36 Personalized field : 0 تاريخ التسجيل : 04/07/2008
| موضوع: الرز الصيني بالجمبري السبت أكتوبر 11, 2008 12:30 am | |
| المقادير: بيضه 4ملاعق كبيرة زيت 2حبه جزر مقطع مكعبات صغيرة 3فصوص ثوم 3 ملاعق كبيرة صويا صوص ملح فلفل أرز ربع كيلو جمبري
الطريقه: نسلق الارز مع الملح وورق الغار وشوية زيت (يكون الارز منقوع في ملعقه صغيرة خل وشويه ملح) في المقلاة نضع شوية زيت ثم نضع الثوم والجمبري ونقلبه لمدة دقيقه ثم نضيف الجزر ثم نضيف البيضه ويقلب بسرعه حتى يستوي البيض ثم نضيف الملح والفلفل ويضاف الارز وبعد دقيقه تضاف الصويا..... | |
|